Zmes na výrobu citrónového koláča - Limoncello 400 g
Kód: F10205Podrobný popis
Citrónový koláč alebo bábovka Limoncello je tradičný taliansky dezert. Je veľmi obľúbený a osviežujúci najmä počas letných dní, perfektná voľba k rannej káve. Zmes je praktická voľba k výrobe tohto dezertu. Hotový koláčik môžete preliať citrónovou šťavou, bielkovou polevou, ozdobiť citrónovou kôrou alebo plátkami citrónu.
Postup
Predhrejte rúru na 170 ° C. Do misky si vložte 400 g zmesi 175 g masla a 4 ks vajíčok. Miešajte pri nízkych otáčkach cca 4 min do hladkého cesta. Vymažte si plech, tortovú formu alebo formu na bábovku maslom a strúhankou (alebo použite papier na pečenie), vylejte cesto a pečte cca 55 min. až kým koláč nanberie zlatistú farbu.
Priemerná výživová hodnota na 100 g
Energetická hodnota | 1583 kJ |
Energetická hodnota | 378 kcal |
Tuky | 1,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,6 g |
Sacharidy | 84,4 g |
- z toho cukry | 54,3 g |
Bielkoviny | 4,7 g |
Soľ | 1,3 g |
Zloženie
cukor (50%), pšeničná múka, citrónová šťava (koncentrát, 1%), jablko (1%), zdvíhacie činidlo: E450, E500, fruktózový sirup, prírodná aróma (citrusová), emulgátor: E472b (palmový, repkový) , E477 (dlaň), soľ, glukózový sirup (sušený), sušené mlieko (odstredené), ryžová múka, dochucovadlo (obsahuje 0,2% alkoholu), zahusťovadlo: E415, E440, rastlinný olej a tuk (dlaň).
Alergény
Môže obsahovať stopy: vajcia, sóje a vlčí bôb.
Dodatočné parametre
Kategória: | Zmesi a prípravky |
---|---|
Hmotnosť: | 400 g |
Pečenie: | Ingrediencie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.