Loading...

Dr. Oetker Red Velvet torta (385 g) DO0065 dortis

Svetová špecialita! Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotela Waldorf-Astoria . ... celý popis
Nie je na sklade

Podrobný popis produktu

Svetová špecialita! Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotela Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť jedinečnou červenohnedou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom a vyskúšajte ďalšiu zo svetových špecialít. Balenie obsahuje: 300 g zmesi na korpus, 85 g zmesi na krém; K tomu pridáte: Na korpus - 3 vajcia, 100-125 ml vychladenej smotany na šľahanie. Na krém - 100-125 ml vychladenej smotany na šľahanie, 180-200 g kyslej smotany (obsah tuku 15-18 %). Príprava korpusu: Obsah vrecúška so zmesou na korpus vsypeme do misy, pridáme vajcia a odmerané množstvo smotany na šľahanie. Zmes vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni dohladka (3 minúty). Cesto vlejeme do vymazanej a múkou vysypanej formy (odporúčame 26 cm) a vložíme do predhriatej rúry. Pečieme 30-35 minút (elektrická rúra 160 °C, teplovzdušná rúra 140 °C, plynová rúra stredný stupeň). Príprava krému: Obsah vrecúška so zmesou na krém vsypeme do misy, pridáme odmerané množstvo smotany na šľahanie, kyslú smotanu a elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni vyšľaháme dohladka (3 minúty). Dokončenie torty: Upečený korpus uvoľníme z formy a necháme vychladnúť. Potom ho pozdĺžne raz rozrežeme. Opatrne zrežeme vrch korpusu tak, aby sme ho zarovnali. Odrezaný vrch korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na neskoršie ozdobenie torty. Tortu krémom naplníme a potrieme podľa vlastnej fantázie. Vrch torty posypeme rozdrobeným korpusom a uložíme do chladničky.

Hmotnosť

Balenie obsahuje: 385 g

Zloženie produktu

cukor, pšeničná múka, pšeničný škrob, penidlo (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou), mliečna bielkovina), emulgátor (emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou), polyglycerolové estery mastných kyselín), glukózový sirup, sušené odstredené mlieko), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, modifikovaný kukuričný škrob, kypriace látky (hydrogénuhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), sušené vajcia

Alergény lepok, mlieko, orechy, vajcia

Výživové hodnoty na 100g

Energetická hodnota kJ 1191 kJ
Energetická hodnota kcal 284,6 kcal
Tuk 14 g
    - z toho nasýtených 9,1 g
Sacharidy 34 g
    - z toho cukry 23 g
Bielkoviny 4,6 g
Soľ 0,4 g

Krajina pôvodu

Nemecko

Vanilkové zrnká všetko krásne prevoňajú, skúste

3,90 EUR
Skladom

Technické parametre

Príprava múčnikov, tort, dezertov
Výrobca Dr. Oetker
EAN 8595072624824
Kód produktu DR-DO0065

Recenzie produktu

Napísať recenziu
Kvalita

Overený zákazník - je recenzia od zákazníka, ktorý si výrobok zakúpil.

Počas týchto ôsmich rokov sme neustále pracovali na zdokonaľovaní našich produktov a služieb, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie možné zážitky. Naša dlhodobá prítomnosť na trhu je pre nás zárukou stability a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa potrebám zákazníkov.

Na vlastnom sklade máme viac ako 8.500 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.

Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.

Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.

Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.

Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.